(Project)groep Kleding- en speelgoedbeurs 9 juli 2010

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

zaterdag 31 maart, 9.30 - 12.00 uur, Burgwalkerk

De lente moet nog beginnen, maar de voorbereidingen voor de 51e kinderkleding- en speelgoedbeurs zijn al in volle gang. Ook zijn er nu al veel leuke spullen verzameld; van nog helemaal nieuw tot prachtig vintage.

Gaat u ook de komende weken de kasten van de kinderen uitzoeken voor het voorjaar? Breng dan al die te klein geworden kleding en ongebruikt speelgoed eens naar onze beurs. De helft van de opbrengst van de voor u verkochte spullen is voor u als inbrenger.

Met de andere helft willen we dit keer het “Mappa Mondo huis” in Wezep steunen. Dit is een huis voor ernstig chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar, die niet meer in het ziekenhuis hoeven te verblijven, maar die nergens anders terecht kunnen. Soms omdat ze geen ouders of verzorgers meer hebben, soms omdat deze de zorg niet aan kunnen. Ook verblijven er kinderen die tijdelijke opvang nodig hebben zodat hun ouders of verzorgers even tot rust kunnen komen.

Kortom een doel waar we ons graag voor inzetten!

Alle kleding en speelgoed schrijft u makkelijk zelf thuis in. Bel 4470006 of stuur een mail naar kinderkledingbeurskampen@hotmail.com voor de werkwijze en een persoonlijke code.

Vrijdag 30 maart kunt u de spullen brengen tussen 18.30 en 20.00 uur in de Burgwalkerk. Spullen die niet verkocht zijn, kunt u weer ophalen tijdens de uitbetaling op zaterdag 31 maart tussen 15.00 en 15.30 uur. U kunt ze ook achterlaten voor kindertehuizen in o.a. Polen en Roemenië.

Wilt u zelf ook de garderobe van de kinderen weer voordelig aanvullen, kom dan zeker even naar onze superleuke beurs op zaterdag 31 maart van 9.30 tot 12.00 uur in de Burgwalkerk. U bent van harte welkom!

Namens de commissie kinderkleding- en speelgoedbeurs,

Mariska Baan, Betty Meester-Kruidhof, Roelie Kramer en Marjolein Dijkstra-Post.