(Project)groep Kampen-Hongarije / Roemenië 9 juli 2010

Kontakt Kampen – Hongarije/Roemenië

De Kontaktgroep Kampen-Hongarije/Roemenië bestaat sinds 1984 en bestaat uit leden van de Hervormde gemeente en de Gereformeerde Kerk, een predikant en een diaken uit beide kerkgenootschappen zorgen voor de directe contacten met de kerken.

Door de jaren heen breidt het aantal contacten steeds uit. We gaan persoonlijk op bezoek bij de mensen, in de tehuizen, in het ziekenhuis, in de scholen. Met de meeste contactadressen hebben we een goede band opgebouwd en als hulpverlening dan niet meer nodig is blijft de vriendschap bestaan. Door die persoonlijke contacten kunnen we ook garanderen dat alle spullen die we krijgen voor bepaalde adressen daar ook echt aankomen. Daar zorgen we zelf voor of we maken gebruik van betrouwbare transportmogelijkheden.

U kunt ons helpen door spullen te geven voor de rommelmarkt of kleding en schoenen in te leveren op onze kledingopslag. Natuurlijk kunt u ook donateur worden.

Met een speciaal steunfonds helpen we jonge mensen wier ouders onmogelijk hun studie kunnen betalen. U kunt zo'n kind gedurende zijn of haar studietijd adopteren voor  € 35,- à € 40,-  per maand.

Vrijwel elke week kunt u iets lezen over ons en onze activiteiten in de Kerkbode. Uitgebreide informatie kunt u vinden op onze website: www.kkhr.nl

Contactadres: Jonnie Bosch, Jac.Catsstraat 461, 8265 XW, tel. (038)-3317498,